Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web de la Societat Catalanobalear de Medicina Interna. Com a President de la Societat, i en representació de tota la Junta, tinc la satisfacció de poder adreçar-me a tots vosaltres mitjançant la nostra nova web.

Volem que aquest sigui un instrument de comunicació i diàleg entre tots el membres de la SCBMI, i us convidem a participar-hi activament, fent-nos arribar totes les iniciatives que us semblin d’interès.

A la pàgina inicial hi trobareu informació de les activitats científiques i formatives de la nostra Societat (Congressos, Cursos i Reunions), actuals, futures i prèvies. Us convidem a participar-hi, ja sigui presencialment o mitjançant videoconferència.

També hi trobareu diferents apartats destinats als nostres Hospitals (amb una ressenya històrica dels serveis de Medicina Interna de Catalunya); als residents en formació, i als Tutors, i als malalts, i una ressenya històrica de tots aquells que han participat en els darrers anys en la SCBMI i han fet possible la seva continuïtat.

Hem creat dos blocs participatius: el Bloc de l’internista i el Bloc del resident que esperem siguin benvinguts i ens permetin enfortir els nostres llaços i comunicació.

Us vull transmetre l’especial interès de la Junta actual per aconseguir que la nostra Societat sigui un punt de trobada per a tots els Internistes dels Hospitals Catalans i de les illes Balears, i un referent per les nostres Institucions Sanitàries, des del punt de vista científic i formatiu.

Cordialment,

Dr. Emili Sacanella Meseguer
President de la SCMI