Qui som

La Societat Catalano-Balear de Medicina Interna vol ser un referent professional, científic i formatiu a Catalunya així com vetllar per assegurar l’excel·lència assistencial de la nostra especialitat.

La Societat Catalano-Balear de Medicina Interna és una associació sense ànim de lucre que forma part de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i que agrupa als especialistes en Medicina Interna.

Com a societat científica, la seva raó de ser és vetllar pel desenvolupament de l’especialitat de Medicina Interna a Catalunya i Balears, ajudant als seus professionals i mantenint-se com a un referent d’opinió, científic i formatiu per a les institucions públiques, societats privades, universitats i per la societat en general. Concretament, les tasques que volem desenvolupar amb l’ajuda de tots els internistes son:

  • Contribur a la formació mèdica continuada dels nostres socis.
  • Ajudar al desenvolupament de l’especialitat tant a nivell assistencial, docent com investigador.
  • Assessorar als organismes públics i privats en els temes específics de l’especialitat de medicina interna.
  • Col·laborar amb les Universitats i d’altres Institucions per millorar la qualitat docent i científica dels nostres associats.
  • Promoure la col·laboració i el intercanvi docent i científic amb altres societats mèdiques tant nacionals com internacionals.