Detall de la notícia

XXè Congrés Societat Catalanobalear de Medicina Interna

23/02/2023

Benvolguts amics i companys,


En nom dels Comitès Organitzador i Científic us donem la benvinguda al XXè Congrés de la Societat Catalano‑Balear de Medicina Interna (SCBMI) que tindrà lloc els propers dies 29 i 30 de juny, a l’Espai Pujades de Barcelona. Han passat 3 anys i moltes coses més des del darrer congrés fet a Barcelona a finals del 2019. Pensem que aquesta reunió hauria de ser un lloc de trobada de tots els internistes de Catalunya i un espai per debatre, reflexionar i aprendre. Volem que sigui un congrés de tots, i això fa imprescindible la implicació de tothom per aconseguir-ho.


El programa científic es desenvoluparà en forma de taules rodones i conferències, que es centraran en els avenços i novetats que hi ha hagut en algunes de les patologies més prevalents de la nostra especialitat, sense oblidar-nos d’altres menys freqüents, però també importants. També hem inclòs tres tallers pràctics, i com cada any, una taula dedicada als metges residents, que són el futur de la nostra especialitat. Trobareu tota la informació del Congrés a la pàgina Web de la nostra Societat, i a través de la mateixa, podreu fer les inscripcions i trametre les vostres comunicacions.


Volem agrair la col·laboració i l’esforç dels moderadors, ponents, i coordinadors per fer possible aquesta trobada així com l’ajuda que ens ofereix la indústria farmacèutica. Però per sobre de tot, volem agrair l’assistència i participació activa dels internistes de Catalunya i Balears. Sense la implicació de tots, no podrem aconseguir l’objectiu principal del XXè Congrés de la SCBMI: retrobar-nos, reflexionar i aprendre.